torsdag 5. juli 2012

Oxye på sporet (av noe stort?)


































Hva er vel bedre etter et par jobbedager på hytta, enn en avslappende togtur? Oxye og jeg tok i alle fall toget fra Drangedal til Lunde denne varme julikvelden. Billett var bestilt, og Oxye bar elevtrekanten til NRH. Dermed var denne ekvipasjen klar til å rulle hjem i en statsautorisert hundejernbanevogn. Hun var litt skjelven i starten, men hun roet seg ganske snart. Utrolig hva noen godbiter kan gjøre:-)  Mye var nytt, men du verden så nyttig miljøtrening det var. Bare sjekk videoen!


2 kommentarer:

  1. Som å se Jackie. Alt nytt blir litt stressende. Har vært på buss.... Veldig skummelt, har vært på Oslo S for å sende elstemann avgårde med Bergensbanen for to uker siden. Det gikkk sånn passe, endte med at hun bæsjes "big-time" inne, til tross for at hun var ferdig luftet før vi kom. Antagelig ikke noe sjakktrekk å dra tilbake der på en stund! Har alltid med pose, men ser ikke bort fra at hun ble fanget opp på kamera;)
    Må nok bli flinkere med å bevege oss det det er mye folk og lyder!
    Tenker at vi skal jobbe med spor nå i sommer - er på nordsjælland med mye fint terreng. .., og lydighet da, den må terpes og terpes, hun både hører dårlig og glemmer fort innimellom. Men vi tar det stille og rolig - vi skal jo ha henne i mange år. Skal sende noen bilder og noe klipp Ila sommeren til deg. Det skikkelig fint å se Oxye, små drypp med nyheter;) Veldig bra blogg!
    God sommer - nå har jeg tre uker ferie;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjedelig med slike "uhell", ja. Shit happens;-)

      Morsomt om du sender noe av Jackie i løpet av sommeren som du skriver. Hadde vært fint å se søstra i aktivitet også.

      Vi holder kontakten:-)

      Slett